Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Task forca e ngritur nga Ministrja Manastirliu vazhdon kontrollin e farmacive për tregtimin e barnave pa recetë dhe jashtë kushteve të ruajtjes së barnave. Deri tani janë kontrolluar 158 farmaci dhe janë marrë masa për 79 subjekte farmaceutike. Gjatë kontrollit të farmacive rezultojnë 79 shkeljë administrative, nga të cilat, pjesa më e madhe për tregtimin e barnave pa recetë.
Trego më shumë