Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Që në nisje procesi i zgjedhjes së kryetarit të Urdhrit të Infermierit për qarkun e Tiranës ka provokuar debate në sallë. Pasi ka marrë fjalën, ish-kryeinfermierja e QSUT, Mimoza Kalaja ka hedhur një lumë akuzash ndaj kreut dhe kryesisë aktuale të Urdhërit të Infermierit duke i bërë përgjegjës për braktisjen e infermierëve.
Trego më shumë