Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“Kabaja myzeqare” mblodhi për dy netë rresht në Lushnje instrumentistët e 12 grupeve të muzikës popullore jo vetëm nga Lushnja, por edhe Fieri, Divjaka dhe Berati. 60 instrumentistë sollën në qendër të Lushnjes atmosferë festive me sazet që shoqërojnë çdo gëzim familjar në këto anë. Në fund të aktivitetit u ndanë edhe çmimet.
Trego më shumë