Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetja Jorida Tabaku shkruan se shqiptarët e paguajnë karburantin më shtrenjtë se njerëzit e tjerë të rajonit dhe është e cilësisë së dobët. Ajo ka bërë fajtore Qeverinë duke shkruar në FB se: “Qytetarët paguajnë naftën më shtrenjtë se në Serbi, Maqedoni, Mal të Zi apo dhe Zvicër. Shtrenjtimi i naftës nuk është vetëm pasojë e rritjes së çmimit të naftës bruto në bursë, por është një investim i Qeverisë
Trego më shumë