Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“Karburanti në Shqipëri ka më shumë taksa se në çdo vend të botës”. Konstatimi vjen nga deputetja Jorida Tabaku. Përmes një statusi në FB, Tabaku shkruan se 60% e çmimit sot është taksa, ndërsa thekson se në 2014 Qeveria Rama shtoi me 240 lekë taksën e qarkullimit që sot bën të kemi karburantin më të shtrenjtë në Evropë dhe rajon.
Trego më shumë