Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti Vuçiç ka shënuar sot 10 vjetorin e themelimit të partisë së tij SNS. Vuçiç e ka përmendur sërish çështjen e Kosovës gjatë tubimit partiak. “Kur është fjala për Kosovën, ajo është më e vështira e problemeve tona, unë do të flasë për atë që nuk ju pëlqen por do ta them vetëm të vërtetën. Nga fjalët e ëmbla të paraardhësve tanë kemi pasur vetëm veprime dhe pasoja të tmerrshme”, tha ai.
Trego më shumë