Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Komisioni i Ekonomisë ka miratuar projekt ligjin për lojërat e fatit. Kryetari i Komisionit, Brace u shpreh se operatorët kanë refuzuar zbatimin e ligjit dhe vetëm tani kanë kërkuar ndërmjetësim. “Kush ka refuzuar zbatimin e ligjit do të përballet me pasojat. Janë krijuar pasoja sociale për shoqërinë”, deklaroi Braçe. Ndërsa Ministri Ahmetaj u shpreh se në këtë nismë Qeveria “ka qytetarët me vete”.
Trego më shumë