Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ligji për “Lojërat e Fatit” ka mbledhur përfaqësuesit e Komisionit të Ekonomisë që po shqyrtojnë draftin, i cili pritet të kalojë të enjten në seancë plenare. Ministri Ahmetaj deklaroi se nuk ka kthim prapa dhe se 31 dhjetori është afati i fundit për ekzistencën e tyre. "Kjo Qeveri sot konsolidon qëndrimin sa i përket lojërave të fatit” ka theksuar Ahmetaj.
Trego më shumë