Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Projekti për të ndërtuar një kopje të anijes së famshme Titanik, e mbytur në Atlantik, ishte ndërprerë për probleme financiare, por tani ka nisur sërish dhe Titanik II do të bëjë krocerën e parë në 2022. Titanik II, që do të ndërtohet nga Blue Star Line dhe do të ketë të gjitha detajet estetike të origjinalit. Anija do të ketë të njëjtin numër pasagjerësh 2400 dhe ekuipazhin të përbërë prej 900 personash.
Trego më shumë