Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Shkencëtarë nga Suedia dhe Britania e Madhe kanë zbuluar strukturën e re të qelizës njerëzore, që është një lloj kompleksi i proteinave. Në kërkimin e kryer të institutit ”Karolinska” të Suedisë, në bashkëpunim me shkencëtarët britanikë, thuhet se struktura e re qelizore e zbuluar, është një lloj kompleksi i proteinave që qeliza përdor për t’u lidhur me ato që ka përreth.
Trego më shumë