Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputeti i PD-së Luçiano Boçi ka sulmuar ashpër Ministrinë e Arsimit pasi sipas tij kjo e fundit po tallet me studentët lidhur me proceduat e aplikimit për në universitete. Teksa ka publikuar edhe dokumentin që tregon procedurat, Boçi thekson se ai është në kundërshtim më udhëzimet e mëparshme të vet Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve.
Trego më shumë