Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ekipi i MPJ iu bashkua fushatës sensibilizuese për parandalimin e kancerit të gjirit, me apelin për të gjitha gratë dhe vajzat që të kryejnë kontrollin e hershëm mjekësor. Diagnostikimi i hershëm parandalon pasojat fatale!”, thuhet në mesazhin shoqërues të videos. Aktualisht Ministria e Shëndetësisë ofron mamografi falas edhe në spitale rajonale, krahas mamografive të lëvizshme.
Trego më shumë