Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Komisioni i Veprimtarive Prodhuese ka rrëzuar sot dekretin e Presidentit mbi ligjin për Teatrin. Pritet që dekreti të kalojë sot në seancë plenare për vulën e fundit. Në mbledhjen e sotme Kryetari i Komisionit, Eduard Shalsi tha se çështja për dekretin e Presidentit ështe e njohur dhe se do të kalohet për votim në seancën plenare. Ndërsa relatori Ilir Beqja u shpreh se komisioni nuk ka pse ta shqyrtojë.
Trego më shumë