Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Nga Shkodra, Ambasadori i Austrisë, Johann Sattler i ka bërë apel palëve politike që debatin ta zhvillojnë në Parlament. Sa i përket vetting-ut të politikanëve, diplomati austriak u shpreh se kjo është e domosdoshme, por duhet pak kohë derisa të krijohen institucionet e reja siç është SPAK. Sattler u shpreh se kohët e fundit është parë të bëhen hapa pozitivë në kapjen dhe vënin pas hekurave të të fortëve.
Trego më shumë