Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“Ndaj Enea Ftoit nuk është ushtruar dhunë”. Ky ka qenë përfundimi i hetimeve administrative nga ana e institucionit të Avokatit të Popullit. 27-vjeçari vdiq në ambientet e komisariat të Korçës, ndërkohë që familjarët e tij akuzuan për dhunë policët. Nga hetimet e AP-së, thuhet se Ftoit i ka pushuar zemra dhe se në ambientet e komisariatit janë respektuar të gjitha të drejtat për babain e tre fëmijëve.
Trego më shumë