Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministri rumun i Drejtësisë, Tudorel Toader ka kërkuar shkarkimin e Prokurorit të Përgjithshëm, duke e akuzuar atë për tejkalim të kompetencave. Hapat e tjerë të fundit nga ana e Social Demokratëve në pushtet të Rumanisë për të ndryshuar sistemin e drejtësisë dhe për të zëvendësuar zyrtarët e lartë gjyqësorë, kanë nxitur shqetësim rreth sundimit të ligjit në Komisionin Evropian dhe midis diplomatëve.
Trego më shumë