Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Në Britani shoferët rrezikojnë të marrin gjobë të rëndë dhe heqjen e sigurimit të makinës në qoftëse udhëtojnë me kafshë në makinë. Pothuajse 2/3 e shoferëve në Britani nuk janë në dijeni se drejtimi i automjetit me një kafshë të papërmbajtshme mund të sjellë një gjobë deri në 5 mijë dollarë. Sipas studimit nga Confused.com, 1/10 shoferë është aksidentuar gjatë udhëtimit në makinë me një kafshë.
Trego më shumë