Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
FBI ka kontrolluar një objekt postar afër Miami-t, ndërkohë që hetuesit përpiqen të gjejnë se kush fshihet pas një sërë pakosh të dyshimta me eksploziv. Pajisjet janë dërguar tek tetë persona të rangut të lartë, përfshirë Ish-Presidentin Barack Obama dhe aktorin Robert De Niro. Zyrtarë anonimë, pohuan për mediat amerikane se hetuesit besojnë se të paktën një prej pakove është dërguar nga Florida.
Trego më shumë