Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Italia do të duhet të sigurojë një plan shpëtimi nga BE, nëse dëshiron të marrë ndonjë ndihmë nga Banka Qendrore Evropiane, për të ulur kostot e huamarrjes në tregjet financiare. Komisioni Evropian hodhi poshtë këtë javë projekt-buxhetin e vitit 2019 të Italisë, duke thënë se ai ka shkelur rregullat fiskale të BE-së mbi shpenzimet publike dhe i ka kërkuar Romës të paraqesë një projekt të ri brenda 3 javësh.
Trego më shumë