Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministrja Gjonaj, në një deklaratë për shtyp bëri me dije se Këshilli i Ministrave miratoi sot një paketë të ndryshimeve ligjore. Sipas saj, ndryshimet në fjalë ndalojnë përfitimin e të mirave publike nga persona fizikë apo individë të dënuar për një sërë veprash të rënda penale që lidhen me krimin e organizuar, trafikimin dhe terrorizmin dhe korrupsionin.
Trego më shumë