Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministri Gjiknuri priti sot në takim Ministrin e Transportit dhe Infrastrukturës Dixhitale të Gjermanisë, Andreas Scheuer. Në përfundim të takimit, ata nënvizuan rëndësinë e thellimit të bashkëpunimit mes dy vendeve në fushën e infrastrukturës dhe energjisë. Unë i kërkova ministrit të ftojë kompanitë gjermane në potencialet e mundshme që do të hapen në zhvillimin e kësaj infrastrukture aeroportuale”, citoi ai.
Trego më shumë