Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Një shtetas është arrestuar për pakot që përmbanin lëndë shpërthyese, dërguar në SHBA, politikanëve demokratë dhe personave të tjerë që kritikonin Trump. Bëhet fjalë për një 56 vjeçar, i quajtur Cesar Sayoc, me precendentë të mëparshëm për kërcënime terroriste. Cesar Sayoc është në të vërtetë një ish-striptist, i fiksuar pas fitnesit, i cili kishte si ëndërr të bëhej një boksier profesionit.
Trego më shumë