Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Një balenë e madhe rreth 18 m që peshonte 35 ton kishte ngecur në mbrëmjen e 24 tetorit në një plazh të Belgjikës. Ky është rasti i parë në 21 vjet që në këto anë nuk ishte parë një gjitar i tillë, i cili zakonisht gjendet vetëm ne ujërat e ftohta të Atlantikut, Islandës, apo në Groenlandë. Kafsha kishte ngordhur kur i ishte afruar brigjeve belge dhe trupi i saj ishte bërë ushqim për shpendët.
Trego më shumë