Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas deklaratave të Rusisë lidhur me krijimin e ushtrisë së Kosovës, vjen reagimi nga Zv/Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Burim Ramadani. Përmes një postimi në “Facebook”, ai ka pohuar se në asnjë rrethanë Kosova dhe institucionet e saj të sigurisë, duke përfshirë edhe FSK-në, nuk paraqesin kërcënim. Sipas tij, rajoni do të përfitojë nga tranzicioni i FSK-së.
Trego më shumë