Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti Thaçi, me ftesë të Presidentit Erdogan, sot ka udhëtuar drejt Stambollit për të marrë pjesë në ceremoninë hapëse të aeroportit të ri në Stamboll. Pjesë e ceremonisë së hapjes së këtij aeroporti do të jenë krerë shtetesh dhe krye-diplomatë nga vende të ndryshme të botës. Hapja e aeroportit të ri të Stambollit përkon me në Ditën e Republikës së Turqisë.
Trego më shumë