Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
665 studentë në gjithë vendin ndjekin studimet në programe dy-vjeçare, ndërkohë që interesimi vazhdon të jetë i lartë nga ana e maturantëve. Gjatë inaugurimit të ndërtesës së re në kampusin e Universitetit "Aleksander Moisiu" në Durrës, Ministrja Nikolla u shpreh se ky universitet ka qenë model suksesi dhe për këtë arsye tashmë në gjithë vendin janë hapur 70 programe studimi dy vjeçare në total.
Trego më shumë