Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Princesha japoneze Ayako është martuar sot në një ceremoni të mbushur plot me rituale në Meiji Shrine të Tokios. Princesha dhe dhëndri Kei Moriya u shfaqën në lajmet kombëtare duke ecur ngadalë para mysafirëve në tempull. Ayako u martua me një person që nuk rrjedh nga një familje me status mbretëror, vendim që e detyron të heqë dorë nga statusi i saj mbretëror.
Trego më shumë