Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Prokurori i Specializuar do të vizitojë Kosovën për herë të parë. Mësohet se ai do të zhvillojë takime me Krerët e organizatave ndërkombëtare, përfaqësuesit e shteteve anëtare të BE-së, Ministrin e Drejtësisë, Abelard Tahiri, si dhe me zyrtarë të lartë të Ministrisë së Drejtësisë”. Megjithatë ende nuk është bërë e ditur data se kur Smith do të vijë në Kosovë.
Trego më shumë