Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Largimi i mjekëve dhe infermierëve, kryesisht drejt Gjermani, tashmë është kthyer në një problem për vendin tonë. Sipas një ankete të bërë nga Shoqata “Together For Life” bilanci flet për shifra alarmante, pasi 78% e mjekëve tanë pohojnë se mund të largohen nga Shqipëria. Në konkluzionet e këtij anketimi thuhet se Shqipëria ka normën më të ulët të mjekëve për mbulimin e kujdesit shëndetësor për popullsinë.
Trego më shumë