Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
OPEC rriti prodhimin e naftës në nivelin më të lartë që prej 2016, ndërsa prodhimi më i lartë, nga Emiratet dhe Libia, kompensoi një ndërprerje të dërgesave iraniane, shkak sanksionet e SHBA. OPEC ka prodhuar 33.31 milionë fuçi në ditë, sasi kjo më e larta për të gjithë vendet e OPEC. Çmimi arriti një nivel prej 86$/ fuçi në tetor, por që ra në 76$, pasi shqetësimet lidhur me furnizimet në rënie, u veniten.
Trego më shumë