Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetët e Kuvendit të Kosovës, nuk kanë miratuar rezolutën nga debati parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjim të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë. Rezoluta e LDK e përkrahur nga Lëvizja Vetëvendosje, mori 50 vota nga 90 deputetë që ishin në sallë. Deputetët e LDK dhe VV lanë sallën, raporton Kosova Press
Trego më shumë