Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Shkarkohen Kryeinspektori, 8 inspektorë pyjorë, 6 mjedisorë të Inspektoriatin të Mjedisit, Pyjeve, Ujërave, Turizmit për akte korruptive dhe abuzime. Rezultatet i njoftoi Ministrja e Drejtësisë dhe Koordinatorja Kombëtare e Antikorrupsionit, Gjonaj. Pas denoncimeve të qytetarëve në platformën e bashkëqeverisjes, janë kryer kontrolle edhe ne Spitalin “Koço Gliozheni”. Janë rekomanduar 36 masa disiplinore.
Trego më shumë