Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Në Buenos Aires janë munduar të respektojnë datëlindjen e 58 të yllit argjentinas me një statujë në hyrje të stadiumit “Argentinos Juniors”, pikërisht në atë vend kur në vitin 1976 Maradona ka debutuar. Vepra u realizua nga skulptori Jorge Martinez. Statuja është e lartë thuajse 3 metra. Maradona është trajner i një skuadre të kategorisë së dytë në Meksikë dhe për këtë arsye nuk mori pjesë në ceremoni.
Trego më shumë