Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Sipas ekspertëve, Parlamenti i Kosovës ka dështuar të harmonizojë rezolutën lidhur me dialogun me Serbinë. Sipas tyre, rezolutat dhe platformat për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë nuk mund të jenë detyruese për asnjë institucion. Deri më tani asnjë propozim nuk e ka marrë miratimin e Kuvendit. Kjo vjen si pasojë e mungesës së konsensusit dhe unitetit politik.
Trego më shumë