Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetja Jorida Tabaku, përmes një postimi në "Facebook" është shprehur se Shqipëria renditet e fundit në rajon në oportunitetet që i jap bizneseve për tu hapur. “Vazhdojmë të jemi armiqësor ndaj investimeve të huaja duke i larguar ato përditë e më shumë. Të parafundit në rajon për biznes dhe të parët në rajon për kriminalitetin dhe inkriminimin e Qeverisë”, ka cituar ajo.
Trego më shumë