Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministria e Arsimit ka hartuar një draft me masa konkrete për të ndërhyrë në ato zona që konsiderohen si hotspote të ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit. Një gjë të tillë e ka njoftuar vetë ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla. Në konferencën e zhvilluar për ekstremizmin e dhunshëm, ajo u shpreh se MAS ka hartuar plane për të gjitha shkollat që të ndalojë qasjen e vizioneve ekstremiste.
Trego më shumë