Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
E veja e Chris Cornell, po padit mjekun e këngëtarit për vdekjen e tij. Vicky Cornell akuzon mjekun se i ka dhënë Cornell një mbingarkesë ilaçesh që çuan përfundimisht në vdekjen e tij në vitin 2017. Ajo pretendon se Robert Koblin me neglizhencë dhe në mënyrë të përsëritur i dha këngëtarit substanca të rrezikshme për ndryshimin e humorit.
Trego më shumë