Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Gjatë prezantimit të projekt/ligjit për buxhetin e vitit 2019 në Komisionin e Ekonomisë, Ministri Ahmetaj pohoi se buxheti i vitit 2019 rritet me 5.9% dhe do të ketë rritje pagash në disa sektorë si dhe investime dhe mbështetje në sektorët e shëndetësisë, bujqësisë, arsimit dhe infrastrukturës. “Paketa fiskale synon uljen e barrës së kombinuar fiskale për kompanitë”, ka cituar ai.
Trego më shumë