Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Shkolla “Kongresi i Manastirit” në Kombinat ka hapur dyert si qendër komunitare, ku të rinjtë mund të shfrytëzojnë terrenet sportive dhe mjediset e shkollës për aktivitete kulturore dhe sportive gjatë orëve të pasdites dhe në fundjavë. Kruebashkiaku Veliaj, vlerësoi standardet e punimeve, ndërsa theksoi rëndësinë që po i kushton bashkia edukimit të fëmijëve.
Trego më shumë