Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetja Tabaku u shpreh sot në një dalje për mediat se buxheti 2019, njësoj si në 4 vitet paraardhës, nuk projekton zhvillim dhe mirëqenie, por lëmoshë për qytetarët dhe taksim të rëndë për bizneset. “Ky është buxheti që pasuron një grusht njerëzish pranë Edi Ramës. Ky është një buxhet që shoqërohet me 40 mln $ taksa më shumë për shqiptarët dhe me rritje të borxhit publik”, ka përfunduar ajo.
Trego më shumë