Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kancelari austriak, Kurz, gjatë vizitës së tij në Beograd, ka pohuar se është e rëndësishme që dialogu me Prishtinën jo vetëm të vazhdojë, por edhe të përfundojë me sukses. Sipas tij, kjo është mënyra e vetme për anëtarësimin e Serbisë në BE. "Është një mundësi unike që historia të mbetet histori dhe së bashku të ecim drejt së ardhmes", citoi Kurz në konferencën e përbashkët për media me Vuçiç.
Trego më shumë