Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryedemokrati Bash aka zhvilluar një takim me banorët e Maliqit. Gjatë bashkëbisedimit, ai bëri me dije alternativën e opozitës për ringritjen e bujqësisë, e cila mbështetet në 3 shtylla: subvencionet direkte, Investimet në infrastrukturë dhe mbrojtja prodhimit vendas me tarifat doganore. Gjithashtu Basha u shpreh edhe lidhur me burimin e financimit për ringritjen e bujqësisë.
Trego më shumë