Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Skema e Ndihmës Ekonomike nuk është efektive. Ky ka qenë raporti përfundimtar i nxjerrë nga KLSH pas një auditi të bërë. Sipas KLSH-së, auditimi është bërë në Bashkitë e Fierit, Tiranës dhe Vlorës, për periudhat janar 2012-Maj 2018. KLSH mes faktorëve që rendit thekson se me këtë skemë nuk ka një vlerë të miratuar të minimumit jetik apo të një vlere të miratuar të kufirit të varfërisë.
Trego më shumë