Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pasi kaloi pjesën më të madhe të jetës në arrati, një ish-roje i kampit nazist të Stuthof-it , ka dalë para gjykatës në moshën 94-vjeçare. Ai akuzohet se ka ndihmuar dhe favorizuar vrasjen e qindra të burgosurve gjatë Luftës së Dytë Botërore. I moshuari rrezikon të dënohet me 15 vjet burg. Për shkak se ishte nën 21 vjeç në kohën kur shërbente si roje, ai do të përballet me drejtësinë në një gjykatë minorenesh.
Trego më shumë