Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Gazsjellësi Trans Adriatik do të kompletohet gjatë vitit 2020, kur do të nisë edhe kalimi i parë i gazit. Lajmi bëhet i ditur nga Marco Alvera, Drejtor i kompanisë italiane të infrastrukturës së gazit, SNAM. “Projekti është kompletuar në masën 80% dhe puna në pjesën italiane sapo ka rinisur. TAP do të kalojë në veri të Greqisë, Shqipëri dhe detin Adriatik, përpara se të arrijë Italinë e jugut.
Trego më shumë