Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti i Urdhrit të Mjekut, Fatmir Brahimaj ka folur për fenomenin e largimit të mjekëve drejt Gjermanisë. Ai tha se mjekët duan një sistem të mirë pune dhe paga jo gjithmonë është treguesi parësor i largimit. “Mjekët janë të pashpërblyer si financiarisht dhe moralisht. Mjekët vuajnë nga kriza e besimit, por ka edhe dhunë të shtuar tek mjekët. Njeriu në punë kërkon sigurinë”, ka përfunduar ai.
Trego më shumë