Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kur u lidhën për herë të parë në vitin 2015, Bella Hadid dhe “The Weeknd” ishin çifti më i famshëm. Dhe tani, që nga rikthimi i tyre pas gati 1 vit ndarje, çifti nuk ngurron që t'i shprehë dashurinë njëri-tjetrit kudo. Këngëtari i bëri një serenatë supermodeles përpara gjthë fansave. Ndërsa ishte në skenë, ai i kushtoi këngën dashurisë së tij Bella, që ndodhej mes fanave.
Trego më shumë