Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 mln eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Fondet do të përdoren ndër të tjera për izolimin e banesave, panelet solare e boilerët efikasë. Sipas BERZH-it, ky financim për Shqipërinë bëhet në kuadër të fondit 85 milionë euro për projektin Ekonomia e Gjelbër në Ballkanin Perëndimor.
Trego më shumë