Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputeti Bylykbashi ka komentuar shkarkimin e Prokurorit të Përgjithshëm të SHBA-ve Jeff Sessions por duke e lidhur me realitetin shqiptar. Ai shkruan se Session u caktua sipas Kushtetutës për një mandat 4-vjeçar por u shkarkuar pas dy vitesh në detyrë, ndërsa Arta Marku që u votua kundër Kushtetutës për 2 muaj po bën vitin në detyrë dhe kërkon dhe shtim personeli. Ai ironizon reformën në drejtësi.
Trego më shumë