Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Në Kishën e Ristozit, në Mbroje të Korçës që njihet si një nga objektet e kultit më të vjetra në Ballkan ka nisur faza e trete e rikonstruksionit të plotë. Pas strukturës dhe çatisë, tashmë punimet do të prekin tavanin dhe pikturat murale, të cilat në fakt janë edhe pjesët më të ndjeshme për të ruajtur origjinalitetin e objektit shekullor.
Trego më shumë